Ioan Morar, încrezător înaintea reluării campionatului: „Valoarea echipei va creşte de la un meci la altul”

Pauza de iarnă a adus schimbări majore la FC Zalău atât în lot, cât şi la nivelul băncii tehnice. Nemulţumit de faptul că nu va mai putea dispune de jucătorii consacraţi pe care i-a avut şi în prima parte a campionatului, Vasile Jula a demisionat din funcţia de antrenor principal, locul acestuia fiind ocupat de Călin Pop, care a mai pregătit formaţia de la poalele Meseşului în returul sezonului 2009 – 2010.

Cea mai mare parte dintre jucătorii consacraţi au părăsit echipa, locul lor fiind luat de fotbalişti tineri atât din Sălaj, cât şi din afara judeţului.
În ciuda acestor modificări, evoluţia formaţiei conduse de preşedintele Ioan Morar a fost una promiţătoare în partidele de verifiare, iar oficialul zălăuan este încrezător înaintea reluării campionatului. „Echipa mi-a lăsat o impresie bună în perioada de pregătire. Sunt mulţumit de modul în care s-au pregătit jucătorii şi de cum a lucrat cu ei noul antrenor. Sunt convins că valoarea echipei va creşte de la un meci la altul, dar lumea trebuie să aibă răbdare. Sunt mulţi care ne-au contestat în această iarnă şi continuă să o facă, dar nu vin să dea nici măcar o sticlă de apă minerală pentru această echipă, iar cel mai bine le vom putea răspunde prin rezultate. O echipă nu se poate construi peste noapte, mai ales că noi am schimbat mulţi jucători consacraţi cu jucători tineri”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
Echipa zălăuană va susţine sâmbătă, de la ora 15, primul meci oficial din acest an, urmând să primească vizita formaţiei Unirea Jucu. „Întotdeauna, primul meci este cel mai important, dar va trebui să facem tot posibilul pentru a câştiga cele trei puncte. Fiecare echipă trebuie tratată la modul cel mai serios, fiindcă multe dintre adversarele noastre au loturi schimbate faţă de prima parte a campionatului”, a mai spus Ioan Morar.
După 14 meciuri disputate, FC Zalău se situează pe locul şapte, prima poziţie din play-out, având 18 puncte acumulate, iar adversara de sâmbătă se clasează pe locul opt, cu 17 puncte.

 

Leave a Comment